Olie en gas

Veiligheid en procesoptimalisatie voor uw dagelijkse operatie

VCS bedient verschillende klanten in de petrochemie, waaronder olieraffinaderijen en bedrijven in transport. Het resultaat: meer veiligheid en een efficiënter proces. Onze systemen zijn bestand tegen zeer hoge druk en extreme temperaturen, en zijn indien nodig geschikt voor een Apex-omgeving en/of volledig waterdicht.

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • Camerabewaking

  Onze slimme camerasystemen bewijzen hun waarde in o.a. olieraffinaderijen. Met behulp van ons systeem monitoren zij onder meer de vlamvorming (de fakkels ofwel ‘flares’) op locatie. De camera’s realiseren een visueel beeld voor de controlekamer, waar operators het proces volgen en waar nodig bijstellen.

  Lees meer
 • Mobiele camerabewaking

  VCS kan op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen met mobiele internetverbinding. Dit is uiterst effectief om tijdig acute dreigingen in beeld te brengen, zoals agressie of vernieling. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor persoonsbeveiliging en het monitoren van risicovolle objecten.

  Lees meer
 • Opgeleid voor de industrie

  Bij VCS zijn zo’n twaalf collega’s speciaal opgeleid om te werken in de industrie. Zij kennen de vergunningen en voorschriften, en volgen regelmatig trainingen. Ze zijn gewend om te werken in precaire situaties bij raffinaderijen of terminals in de petrochemie, waar wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen.

  Lees meer

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Marvin Fonteijn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.