Whitepaper Gemeentewet 151c aanvragen

Een kennisdocument vol inzichten over cameratoezicht in gemeenten

Een zorgvuldige aanpak bij het handhaven van de openbare orde is altijd belangrijk. Dit is nog sterker het geval als uw gemeente camera’s plaatst om toezicht te houden in de publieke ruimte.
Cameratoezicht in de publieke ruimte moet voldoen aan Gemeentewet 151c. Maar hoe past u dit juist en effectief toe?
VCS Observation ontwikkelde een praktisch whitepaper. Na het lezen weet u wat er mogelijk is en waarmee u rekening moet houden. Ontdek de eyeopeners in drie aandachtsgebieden:
1. Privacywetgeving en -regels.
2. Praktische realisatie.
3. Organisatorische impact op de gemeentelijke organisatie.
Ook leest u over het ontstaan van de Gemeentewet 151C en recente technologische ontwikkelingen. Verder vindt u in het whitepaper talrijke tips van deskundigen.
Meldkamer cameratoezicht

Whitepaper

Hoe past u Gemeentewet 151c toe?

U vindt een uitleg in ons whitepaper over cameratoezicht in de publieke ruimte. Vraag aan en ontdek de eyeopeners in drie aandachtsgebieden.

Laat uw camera’s hacken
Naam(Vereist)

Duurzaam (samen) werken

VCS werkt duurzaam, samen met gemeenten. We werken aan circulariteit, verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos. Onze monteurs rijden in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Social responsibility
Pand VCS

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.