Toegangscontrole private ruimte

Loop voorop in het gebouwbeheer van de toekomst

U zoekt een praktische oplossing voor toegangsbeheer van uw locatie(s) en afdelingen. Een oplossing die bijdraagt aan veiligheid binnen uw organisatie - en die meer verblijfscomfort realiseert voor medewerkers, klanten en bezoekers. Met onze oplossingen loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst.
Toegangscontrole private ruimte

Voor uw organisatie

Professioneel toegangsbeheer - bijvoorbeeld via tags, passen, codes en/of intercom - draagt bij aan meer veiligheid voor uw organisatie.
U krijgt inzicht in wie op welke tijdstippen in uw locaties is. Ook kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Bovendien kunt u toegangsrechten eenvoudig beheren.

Veiligheid en verblijfscomfort

Ontdek onze praktische oplossingen voor toegangsbeheer van uw locatie(s) en afdelingen.
Oplossingen die bijdragen aan fysieke veiligheid en informatiebeveiliging binnen uw organisatie. En die meer verblijfscomfort realiseren voor uw medewerkers en bezoekers.

Toegangsbeheer via gezichtsherkenning

Toegangsbeheer via gezichtsherkenning combineert contactloze toegangscontrole met authenticatie en verificatie op afstand. Gezichtsherkenning creëert een geometrisch overzicht van de gezichtsvectoren voor authenticatie.
Onze zeer nauwkeurige en snelle algoritmen herkennen gezichten in de meest verschillende situaties, bijvoorbeeld ook met een mondkapje voor.

De voordelen

Toegangsbeheer via gezichtsherkenning vergroot de betrouwbaarheid, vereenvoudigt het facilitair proces, leidt tot lagere kosten én geeft de organisatie meer uitstraling.
Met toegangsbeheer via gezichtsherkenning loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst. Het stelt u in staat om razendsnel en contactloos toegangsbeheer tot locaties in te stellen.

Het hoogste gebruiksgemak

• Toegangsbeheer op basis van gezichtsherkenning werkt volledig contactloos, via sensoren en software met kunstmatige intelligentie (KI).
• U stelt eenvoudig in welke personen toegang krijgen tot welke faciliteiten. 100% accuraat.
• Dit maakt uw toegangsbeheer veel minder complex en biedt uw mensen het hoogste gebruiksgemak.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.