CameraScan

Detecteer kwetsbaarheden

U heeft een cameranetwerk om de veiligheid te waarborgen. Maar hoe veilig zijn de camera’s eigenlijk? Na ophef over Chinese camera’s is het goed om te weten hoe het met uw camera’s zit. Ongeacht het merk. Met CameraScan van VCS stellen wij dit vast. Kwetsbaarheden gedetecteerd? Onze experts helpen u.
Logo_CameraScan

Hoe werkt het?

U wilt controleren of uw camera’s veilig zijn. Hiervoor neemt u contact met ons op. Bij het eerste contact bespreekt u samen met onze ethical hacker de huidige situatie. Na een overeenkomst tekenen wij een geheimhoudings- en een vrijwaringsverklaring.
Met CameraScan van VCS laat u een integriteitsscan op de cyberveiligheid van uw cameranetwerk uitvoeren. Deze scan detecteert hoe kwetsbaar het systeem is. Of uw cameranetwerk te hacken is. En of er zich “achterdeurtjes” in uw camera’s bevinden.
De kosten van de scan bedragen 995 euro (exclusief btw). Onze ethical hacker voert de scan uit bij u op locatie. Dit duurt ongeveer 15 minuten per IP-adres.

En verder?

Bevindingen van de scan koppelen we aan u terug. U ontvangt een overzichtelijke rapportage. Zijn er kwetsbaarheden gevonden? Dan bespreken we de mogelijkheden om die op te lossen. Is alles in orde? Dan hoeft u verder geen actie te nemen.

Daarom CameraScan

  • U wilt een veilig cameranetwerk. Een integriteitsscan helpt u dit te waarborgen. VCS helpt u van begin tot eind.
  • Kwetsbaarheden gedetecteerd? Geen zorgen. VCS biedt meerdere diensten aan om een veilig netwerk te creëren. Onze experts staan altijd voor u klaar.
  • Geen kwetsbaarheden? Dan hoeft u geen dure investeringen te doen om de veiligheid te garanderen.
VCS Observation is uw partner op het gebied van betrouwbaarheid, onderhoud en herstel én als het gaat om veiligheid.

Essentiële veiligheid

VCS Observation levert essentiële systemen voor de verbetering van de veiligheid en leefbaarheid in Nederland. De laatste jaren is cybersecurity hierbij steeds belangrijker geworden. Het draait niet meer alleen om betrouwbaarheid van onze systemen, maar ook om de veiligheid. VCS helpt mee de digitale infrastructuur van Nederland te beschermen tegen cyberaanvallen.

Voor uw organisatie

Bent u benieuwd wat een ethisch hacker of CameraScan voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om uw meest urgente beveiligingsuitdagingen op te lossen.

Social responsibility

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo. Ze zijn werkzaam door het hele land.
Lees meer
Tim van Deijzen

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Tim van Deijzen via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.