Grijp in als mensen geen afstand houden

AFSTANDMONITOR

Voldoende afstand houden? Deze praktische oplossing helpt u handhaven.

We willen 1,5 meter afstand houden van elkaar. Op sommige plekken lukt dit nog niet. Denk aan pleintjes en sportvelden waar jongeren rondhangen. Handhaven kan heel eenvoudig met AfstandMonitor. VCS Observation biedt u een praktisch en privacyproof hulpmiddel om social distancing te waarborgen.

AFSTANDMONITOR

Hoe werkt het?

Onze slimme camera’s registreren exact hoeveel mensen zich waar bevinden op een bepaalde oppervlakte. Bij onvoldoende afstand ontvangt de juiste instantie een alarmering. Onze oplossing is in lijn met de AVG: personen worden onherkenbaar vastgelegd.

AfstandMonitor helpt u om:

  • verstoringen van de veiligheid tijdig op te merken
  • o.a. overlast, geweld en vernielingen te verminderen
  • de veiligheid van omwonenden te beschermen
  • fysiek toezicht (kosten)effectiever in te zetten

Slimme software in onze camerasystemen analyseert de beelden op vooraf ingestelde parameters (gebied, minimale afstand tussen personen).

Een praktische oplossing

Bij incidenten grijpt u snel in. De camera’s bevatten luidsprekers: u kunt direct een waarschuwing afgeven als mensen onvoldoende afstand houden. Dankzij de slimme software en videocontentanalyse is AfstandMonitor (kosten)effectiever dan fysiek toezicht. Ook is de oplossing in lijn met de AVG. Personen worden geregistreerd als vage contouren, de gezichten zijn onherkenbaar.

Belangrijk om te weten

  • VCS Observation heeft 25 jaar ervaring in publieke veiligheid en is marktleider in cameratoezicht.
  • Camera’s vergroten de effectiviteit van het optreden van beveiliging, politie en handhavers. Ook werken de ‘extra ogen' preventief.
  • Ontwikkelingen in de cameratechnologie maken het mogelijk om in de camera zelf de videocontentanalyse te doen. Hier heeft het beeld de hoogste kwaliteit.

Gratis presentatie

U kunt nu kosteloos een (online) presentatie aanvragen voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend.

Neem contact op met VCS via telefoonnummer 0416 54 10 10 of e-mail info@vcsobservation.com.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.