TikIn voor handhaven

10 +

Organisaties

TIKIN

Mobiel incidenten melden en registreren. Vlot en accuraat.

Snel incidenten registreren en communiceren met de meldkamer? Met TikIn melden handhavers en toezichthouders overtredingen en incidenten mobiel, via een app.

Voor complete en zorgvuldig geregistreerde meldingen, inclusief bewijslast. Een soepel werkproces, gemakkelijk en snel. Minder administratieve lasten. Het resultaat: een veilige werksfeer en gemotiveerde medewerkers

TIKIN

Hoe werkt het?

Om de publieke ruimte veilig en leefbaar te houden, controleren handhavers of iedereen zich aan de regels houdt. TikIn draagt hieraan bij. De feiten worden snel, makkelijk en slim geregistreerd.

De handhaver:

  1. constateert een overtreding
  2. maakt een nieuwe melding aan in TikIn
  3. maakt eventueel een foto voor de bewijslast
  4. klikt door de tekstblokken heen en vult de feiten in

De gegevens worden automatisch administratief verwerkt. Uw handhavers zijn hier dus geen tijd meer aan kwijt. Ze zijn zichtbaarder in de publieke ruimte.

Voor uw organisatie

TikIn kent uitgebreide rapportagemogelijkheden. Dit maakt de effectiviteit van toezicht meetbaar en declarabel.

Belangrijk: TikIn functioneert geheel conform de bestuurlijke strafbeschikking met Mulderfeiten, gemeentelijke APV en waarschuwingen.

Nog meer gemak en veiligheid:

  • Met TikIn verandert een smartphone in een bodycam. Er is een directe videolink mogelijk met een getrainde hulpverlener.
  • De app bevat ook een innovatieve alarmfunctie en een apps-generator, waarmee u eenvoudig online aanvullende functies ontwikkelt.
  • U kunt gebruikmaken van onze e-learningsoftware. Hiermee worden uw medewerkers op een interactieve manier bijgeschoold.

Vraag een online demo aan

U kunt nu kosteloos een online demo aanvragen. Deze duurt ongeveer een half uur en is volledig vrijblijvend. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor uw vragen.

Neem contact op met VCS via telefoonnummer 0416 54 10 10 of e-mail info@vcsobservation.com.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.