Cameratoezicht VCS

10 +

Organisaties

KENTEKENHERKENNING

Met ANPR realiseert u o.a. veiligere wegen, meer leefbaarheid en een betere luchtkwaliteit.

Met kentekenherkenning of ANPR (automatic number plate recognition) scant een camera kentekens van voertuigen. Hiervoor wordt gebruikmaakt van optische tekenherkenning.
Bij VCS zijn we gespecialiseerd in veiligheid van de openbare ruimte. Ook bedenken we creatieve oplossingen met kentekenherkenning voor bijvoorbeeld de automotive-sector.

KENTEKENHERKENNING

Hoe werkt het?

Bij kentekenherkenning scant een ANPR-camera kentekens van voertuigen. Hiervoor wordt gebruikmaakt van optische tekenherkenning.
Onze camera's kunnen specifiek voor kentekenherkenning worden geplaatst, maar we kunnen de software ook toevoegen aan bestaande camera's.

Geavanceerd systeem:

  • Ons systeem voor kentekenherkenning kan zeer veel variatie verwerken, bijvoorbeeld in lettertype en positie. Het leest ook buitenlandse kentekens.
  • We ontwikkelen ook mobiele camera's (bijvoorbeeld voor op voertuigen voor parkeercontroles) en zelfs infrarood-cameratechniek voor kentekenherkenning.

Voor uw organisatie

Cameratoezicht is kostbaar. Videocontentanalyse verlaagt deze kosten, zodat de businesscase makkelijker kan worden gerealiseerd. Met videocontentanalyse is het mogelijk om meer beelden te analyseren met dezelfde mankracht. Deze techniek biedt veel kansen. VCS adviseert u graag.

Belangrijk om te weten

  • VCS Observation heeft 25 jaar ervaring in publieke veiligheid en is marktleider in cameratoezicht.
  • Camera’s vergroten de effectiviteit van het optreden van beveiliging, politie en handhavers. Ook werken de ‘extra ogen' preventief.
  • Ontwikkelingen in de cameratechnologie maken het mogelijk om in de camera zelf de videocontentanalyse te doen. Hier heeft het beeld de hoogste kwaliteit.

Gratis presentatie

U kunt nu kosteloos een presentatie aanvragen voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend.

Neem contact op met VCS via telefoonnummer 0416 54 10 10 of e-mail info@vcsobservation.com.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.