VCS Observation breidt uit met nieuwe locatie in Amsterdam (Lijnden)

VCS in Amsterdam
Bedrijven, organisaties en overheden nóg beter en sneller van dienst zijn met geavanceerde camera- en softwareoplossingen, services en advies. Hiervoor breidt VCS uit met een tweede locatie. Vanaf augustus staan wij voor u klaar in ons gloednieuwe pand in Amsterdam (Lijnden).

Met ons kantoor in Waalwijk bieden we op dit moment een landelijke dekking. We werken samen met bedrijven en organisaties uit het hele land. Nu VCS groeit en ook steeds meer klanten uit de Randstad ons weten te vinden, is het tijd om uit te breiden. Om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren, is het van belang om snel en efficiënt te werken en hier gaat het pand in Amsterdam aan bijdragen.

Nog snellere service

Onze monteurs zijn werkzaam door het hele land, waaronder deze regio. In het nieuwe pand ligt materiaal klaar voor deze monteurs. Ze halen hier hun benodigdheden op en gaan vanuit Amsterdam direct op pad. Hierdoor ontstaat er een kortere verbinding tussen de klant en monteur. Als klant kunt u daarom rekenen op nog snellere en adequatere service.

Vergaderruimte en werkplekken

Uiteraard bent u van harte welkom in Amsterdam. Op de locatie is onder andere onze projectleider aanwezig, bij wie u terecht kunt voor afspraken. Daarnaast realiseren wij een vergaderruimte en werkplekken voor onze medewerkers.

Het nieuwe pand ligt aan de rand van Amsterdam-West (Lijnden), nabij Schiphol, pal aan knooppunt Raasdorp (A9/A5). Er is ruime parkeergelegenheid. De benedenverdieping bestaat uit een grote magazijnhal, waar we voorraadbeheer van klanten organiseren en materiaal opslaan voor direct gebruik. Op de bovenverdieping bevindt zich de ruimte voor onze medewerkers en de vergaderruimte.

Klanten sneller en efficiënter helpen

VCS Observation is blij met de uitbreiding. Tim van Deijzen: ”We openen deze vestiging om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op onze partners en klanten in de regio, maar ook vanuit duurzaamheid en efficiëntie. Met de vestiging in dit nieuwe pand zullen wij dit realiseren.’’ Vanaf 1 augustus openen wij de deuren. VCS Observation gaat dan aan de slag om de beste service te verlenen in de Randstad en omstreken.

Locatie: Raasdorperweg 191H, 1175 KV, Amsterdam (Lijnden)

Tot ziens in ons nieuwe pand!

 

Enquire here