Geplaatst op

01-11-2019

Aantal uur

39

Opleidingsniveau

Hbo

Carrière

Medior
Gezocht: medior projectleider. Bevlogen doener die onze projecten op locatie met beide handen aanpakt. Die zelf met ideeën komt om onze processen nóg beter te maken. Die de kans grijpt om snel door te groeien naar grote projecten bij bekende opdrachtgevers.

Met je team en met de klant om tafel, met als doel: jouw projecten tot een succes maken. Bij elk project werk je intensief samen: je gaat samen voor het beste resultaat. Jouw verbindende kwaliteiten komen hierbij goed van pas. Afstemmen, plannen, op tijd bijsturen… Ga jij de uitdaging aan?

Wat ga je doen?

 • Je managet verschillende projecten binnen VCS. Hierbij stel je je eigen projectteam samen en begeleidt dit.
 • Je controleert of ons werk voldoet aan de afspraken. Je grijpt tijdig in als tijd, kwaliteit of financiële realisering in het geding komt en stemt meerwerk af met alle partijen.
 • Je zorgt dat het VGM-beleid (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) wordt nageleefd op locatie.

 Waarom zou je voor deze baan kiezen?

 • Omdat je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.
 • Omdat je een prima salaris krijgt en profiteert van goede regelingen.
 • Omdat je bij VCS je ontwikkeling zelf in de hand hebt: als je verder wilt komen dan krijg je daarvoor alle kans.
 • Omdat je de kans krijgt om je te bewijzen in projecten voor grote klanten, zoals politie Amsterdam, het Rijksmuseum, HTM, NS en verschillende (middel)grote gemeenten.

Dit heb jij in huis:

 • Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met technische kennis.
 • 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in de beveiligingstechniek.
 • VOL-VCA diploma.
 • Werkervaringen waaruit blijkt dat jij goed kunt organiseren, scherp kunt onderhandelen en dat je duidelijke keuzes durft te maken voor een goede klantrelatie.

Kennis van en ervaring met Microsoft Project is een pré.

Dit is VCS

Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

De platformen en apps van VCS ontsluiten deze informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat zij sneller, betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare data.

VCS is aanwezig waar veel mensen samenkomen. Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie naar Claudia van Ravenstein-Labee via hr@vcsobservation.com. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan bel je Claudia op 0416 541010. We maken je er graag op attent dat een integriteitsonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.