Geplaatst op

14-02-2020

Aantal uur

39

Opleidingsniveau

Mbo

Carrière

Medior
Traditionele helpdeskfunctie? Vergeet het maar! Bij VCS werken alléén collega’s met een passie voor ICT, software en veiligheid. Werk jij graag met kritische systemen en durf je deze te ondersteunen en ontwikkelen? Kom bij VCS als medewerker ICT in Waalwijk.

Onze klanten zijn niet bezig met storingen, maar met onderbrekingen van de veiligheid. Met het team draag je zorg voor support, remote beheer en ondersteuning in de breedste zin van het woord met geavanceerde monitoring- en supporttools. Je werkzaamheden voer je uit vanuit het Networks Operation Center van VCS voor klanten zoals politie Amsterdam, het Rijksmuseum, HTM, NS en de gemeenten Maastricht, Eindhoven en Rotterdam.

Pluspunt: veel variatie

Ruimte om je te ontwikkelen: van traditioneel beheer tot big data oplossingen. Vandaag werk je voor een museum, morgen bij de politie. Aan complexe netwerken, gezichtsherkenning of data-analyse.

Waarom zou je voor deze baan kiezen?

  • Omdat je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt
  • Omdat jij direct bijdraagt aan de veiligheid van Nederland
  • Omdat je een prima salaris krijgt en profiteert van goede regelingen
  • Omdat je bij VCS je ontwikkeling zelf in de hand hebt: als je verder wilt komen dan krijg je daarvoor alle kans

Dit heb jij in huis:

  • Minimaal 2 jaar ervaring op een ICT-afdeling
  • Passie voor ICT, complexe software en configuraties
  • Je bent klantgericht, analytisch en communicatief vaardig
  • Praktijkvoorbeelden dat jij flexibel bent en snel leert
  • Geen bezwaar tegen het draaien van een periodieke storingsdienst
  • Stressbestendigheid, je kunt tegen werkdruk*

* Dit is niet omdat we je overladen met werk, maar omdat je in aanraking komt met zware materie. De oplossingstijd is niet je leidraad: jij doet álles om de aanvraag goed te verwerken, zodat veiligheid weer gewaarborgd is.

Interesse?

Denk jij ‘YES!!!’ na het lezen van deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie naar Claudia van Ravenstein-Labee via hr@vcsobservation.com. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan bel je Claudia op 0416 541010.

We maken je er graag op attent dat een integriteitsonderzoek en verschillende screenings deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Dit is VCS

Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

De platformen en apps van VCS ontsluiten deze informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat zij sneller betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare data.

VCS is aanwezig waar veel mensen samenkomen. Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation.