Geplaatst op

18-06-2021

Aantal uur

39

Opleidingsniveau

Hbo

Carrière

Medior
Ontwikkel jij met plezier mobiele apps, webapplicaties, embedded content en desktopapplicaties? Ben je zorgvuldig en krijg jij energie van een werkdag vol afwisseling? Versterk het team van VCS Observation als developer en krijg volop ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng.

De rode draad in al onze systemen is cameramanagement: beelden analyseren en daarop anticiperen. Als jij een vraagstuk krijgt, duik je hier volledig in. Geen enkele programmeertaal heeft geheimen voor jou, al heb je uiteraard een voorkeur. Je werkzaamheden voer je uit vanuit het hoofdkantoor van VCS voor toonaangevende klanten zoals politie Amsterdam, het Rijksmuseum, HTM, NS en de gemeenten Maastricht, Eindhoven en Rotterdam.

Pluspunt: draag zelf ideeën aan

Bij VCS zijn we gericht op innovatie. We luisteren graag naar nieuwe, creatieve ideeën. Je krijgt bij ons veel vrijheid. De designer of architect zegt niet: dit maken we, en zo gaan we dat doen. Maar vraagt juist hoe jij het zou doen.

Waarom zou je voor deze baan kiezen?

  • Omdat jij direct bijdraagt aan de veiligheid van Nederland
  • Omdat je een prima salaris krijgt en profiteert van goede regelingen
  • Omdat je bij VCS je ontwikkeling zelf in de hand hebt: als je verder wilt komen dan krijg je daarvoor alle kans
  • Omdat je op een dynamische en gezellige werkplek terechtkomt, waar ruimte is voor verschillende werkzaamheden

Lees ook de ervaringen van collega Jeroen.

Dit heb jij in huis:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Passie voor het ontwikkelen van applicaties en programmeren
  • FullStack software developer
  • Ervaring met .Net Core en React

Ervaring met PHP is een pre.

Dit is VCS

Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Met adequate veiligheidsinformatie, gegenereerd door moderne cameranetwerken, IoT-sensoren en geavanceerde technologieën. Zoals kunstmatige intelligentie, deep learning en data science.

De platformen en apps van VCS ontsluiten deze informatie voor professionals en beleidsmakers. Zodat zij sneller betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare data.

VCS is aanwezig waar veel mensen samenkomen. Bijvoorbeeld in steden, het openbaar vervoer, zorginstellingen, lucht- en zeehavens, musea, winkelcentra en stadions. We dragen zorg voor zowel hardware, infrastructuren en netwerken als voor technology en innovation.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur jouw cv en motivatie naar Claudia van Ravenstein-Labee via hr@vcsobservation.com. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan bel je Claudia op 0416 541010. We maken je er graag op attent dat een integriteitsonderzoek deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.