Ik loop mijn afstudeerstage als softwareontwikkelaar bij VCS. Inmiddels kreeg ik al een contract aangeboden om hier te blijven werken. Ik voel me enorm welkom.

Als projectleider krijg ik veel vrijheid van werken. Ook kom ik op onverwachte plekken: backstage bij concerten, bij raffinaderijen en zelfs in de kluisruimte van banken!

Mijn werk als Operations Service en Onderhoud levert soms drukke pieken op. Maar die zijn goed op te vangen door de goede samenwerking met collega’s. Verschillende van hen zijn zelfs vrienden geworden.

Als projectleider werk ik met een superjong team. Toch is het niveau van de collega’s hoog. Dat werkt prettig. Ik krijg veel ruimte om onze processen nog beter te maken.

Bij VCS voelde ik me als interim-medewerker de eerste dag al thuis. Wat een mooie mix van de sfeer van een familiebedrijf met een hoog niveau van kennis, expertise en R&D.

Ik kon als accountmanager al snel ervaring opdoen bij grotere accounts. Ik werd meteen betrokken bij een project voor meer veiligheid in de stad. Heel interessant.