Zorg: cure en care

Oog voor uw patiënten. Nog meer veiligheid en verblijfscomfort.

Onze slimme cameraoplossingen realiseren een taakverlichting voor verpleegkundigen en dragen bij aan patiëntveiligheid. CameraToezicht vormt de spil binnen uw aanpak van veiligheid voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Ontdek onze oplossingen voor o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen en woonzorg.
PatientWatch

Daarom VCS

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.
Wij realiseren totaaloplossingen voor veiligheid en leefbaarheid. Op maat gemaakt. Samen met u, vanuit langdurige duurzame samenwerking.

Uitgelichte producten

 • CameraToezicht

  VCS realiseert (kosten)effectief CameraToezicht: vast en mobiel. Slimme software in de camerasystemen van VCS interpreteert en analyseert de beelden. Bij incidenten of calamiteiten kan door CameraToezicht snel worden ingegrepen.

  Lees meer
 • PatientWatch

  Met ons patiëntobservatiesysteem PatientWatch observeren ic-verpleegkundigen alle patiënten en medische apparatuur in één oogopslag, vanaf één centrale plek. Hierdoor hoeven verpleegkundigen minder heen en weer te lopen, houden zij beter grip op de patiënt en is er minder kans op besmetting.

  Lees meer
 • BabyWatch

  Met BabyWatch hebben familie en verpleegkundigen op afstand zicht op de couveusebaby: AVG-proof en onafhankelijk getoetst. BabyWatch heeft de juiste certificeringen én biedt een extra functionaliteit: een afgeschermde online community.

  Lees meer

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.