Samen werken aan een veilige publieke ruimte

U wilt met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger en leefbaarder maken. Hierbij werken camera’s preventief tegen veel vormen van criminaliteit – en dragen bij aan een snelle de-escalatie bij incidenten. Bovendien vergemakkelijken camerabeelden de opsporing en aanhouding na een incident. Lees hoe u cameratoezicht en veiligheid naar een hoger niveau tilt met de oplossingen van VCS.

Camera’s worden steeds intelligenter. De ingebouwde software tilt het toezicht naar een hoger niveau en verschaft u tal van waardevolle inzichten. Overal in het land vervult VCS een sleutelrol op het gebied een veilige publieke ruimte. Onze platformen en apps ontsluiten informatie voor professionals en beleidsmakers. Samen maken we met nieuwe technologie de publieke ruimte veiliger en leefbaarder. Lees voor welke sectoren wij werken – en hoe wij opdrachtgevers verder helpen.

Drie sectoren uitgelicht:

1. Gemeenten

CameraToezicht van VCS voorziet in data om de veiligheid en leefbaarheid van de publieke ruimte te waarborgen. Door de data op de juiste manier bij elkaar te brengen, is het mogelijk om correlaties aan te tonen. Videocontentanalyse, big data en machine learning zijn hierbij grote thema’s. Dit kan leiden tot slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Lees hoe we veiligheid en leefbaarheid in gemeenten borgen met cameratechnologie.

2. Vervoersbedrijven

Menselijk gedrag verloopt volgens patronen. Afwijkend gedrag direct identificeren, draagt bij aan veiligheid. Verschillende vervoersbedrijven passen dit principe al toe in hun cameratoezicht. De meldkamer krijgt razendsnel een seintje bij afwijkende patronen. Dit maakt cameratoezicht effectiever en (kosten)efficiënter. Daarbij kan VCS op vrijwel elke locatie een tijdelijke camera plaatsen.

Ontdek hoe we camerabewaking en veiligheid bij vervoersbedrijven naar een hoger niveau tillen.

3. Musea

U staat in voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, en wilt aanwezige (kunst)objecten beschermen tegen diefstal of schade. Onze camerabewaking vormt de spil binnen uw aanpak van veiligheid. De beelden zijn één van de datastromen in uw veiligheidssysteem. En met onze oplossing voor toegangscontrole loopt u voorop in het gebouwbeheer van de toekomst.

Lees hoe we met realtime inzicht samen werken aan meer veiligheid in musea.

Geïnteresseerd?

VCS realiseert innovatieve totaaloplossingen op maat. Zodat cameratoezicht de veiligheid en leefbaarheid van uw organisatie verbetert. Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Lees meer over onze dienstverlening in de publieke ruimte en vraag kosteloos een presentatie aan. Deze duurt ongeveer een uur. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.

Enquire here