Private ruimte

Bescherm mensen en eigendommen met onze slimme oplossingen

Til camerabewaking en veiligheid naar een hoger niveau met de oplossingen van VCS Observation. Slimme camera’s bevatten tal van intelligente opties die u in staat stellen om gebeurtenissen triggergestuurd te monitoren. Dit biedt meer kans op de-escalatie en op heterdaad betrappen.
  • 1

    Slimme camera’s zijn sensoren die data verzamelen: aantallen, bewegingen, patronen of juist afwijkingen daarvan. Door de data op de juiste manier bij elkaar te brengen, reageert u tijdig op triggers, zoals afwijkende geluiden.

  • 2

    Onze geavanceerde camerasystemen herkennen live bepaalde geluiden of gedrag, zoals geweld of geschreeuw. De operator wordt op de hoogte gesteld én de dichtstbijzijnde camera wordt opgeschakeld en beweegt in de richting van de gedetecteerde trigger.

  • 3

    Onze camera’s hebben geavanceerde tools om mensen en eigendommen beter te beschermen. Onze oplossingen helpen u weloverwogen beslissingen te nemen over veiligheidsvraagstukken. Of het nu gaat om overlastgevers, indringers of agressieve situaties.

Waar wij voor staan

Social responsibility

Daarom camerabewaking in de private ruimte

Camerabewaking is één van de meest doeltreffende manieren van beveiliging. Bij incidenten kan snel worden ingegrepen. Ook werken de ‘extra ogen' preventief. In combinatie met slimme software en videocontentanalyse is camerabewaking van VCS (kosten)effectiever dan fysiek toezicht.
Lees meer

Duurzaam (samen)werken

Duurzaamheid is voor ons een integraal onderdeel van onze strategie. We werken aan circulariteit, we verminderen onze CO2-uitstoot en ons energieverbruik. Wij brengen duurzaamheid en social responsibility onder de aandacht van collega’s, leveranciers en klanten.
Ons wagenpark is bijna geheel elektrisch. Zelfs de werkbussen. Hierdoor rijden onze medewerkers emissieloos rond. Onze monteurs rijden rond in een Volkswagen ID. Buzz Cargo en de servicevoertuigen van Musoshi-company. Ze zijn werkzaam door het hele land.

Triggergestuurd monitoren

Op basis van het algoritme registreert de slimme camera een ‘event’. Dit gebeurt op basis van een vooraf ingestelde ‘trigger’ (denk hierbij aan beweging, detectie van warmte of geluid).
Die triggers komen realtime binnen in het systeem, waarna de observant kan beoordelen of er actie moet worden ondernomen.
Op basis van deze triggers maken onze slimme camera’s het ook mogelijk om observatieactiviteiten efficiënter te monitoren. Denk hierbij aan het tellen van personen of auto’s.

Videocontentanalyse (VCA)

Til uw camerabewaking en veiligheid naar een hoger niveau met onze praktische oplossingen. Onze slimme camera’s werken met videocontentanalyse (VCA), een slim algoritme op basis van machine learning en kunstmatige intelligentie (KI).

Totaaloplossingen met slimme software

Inzicht in effectiviteit en performance

Maakt effectiviteit van camerabewaking meetbaar en declarabel. Performance van observanten wordt inzichtelijk.

Onze klanten

VCS: voor (private) veiligheid

Samen werken aan een veilige en leefbare maatschappij, met state-of-the-arttechnologie. Dat is wat het familiebedrijf VCS Observation beweegt. We zetten videomanagementtechnologie effectief in voor onze klanten. Adviseren daarover. In de publieke en private ruimte én de zorg. Hierin zijn we marktleider in Nederland.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.