Inspiratiemiddag CoppWeb en TikIn

Slimme oplossingen voor een veilige en leefbare binnenstad

Op donderdagmiddag 30 juni organiseert VCS in Waalwijk een inspiratiemiddag over CoppWeb en TikIn. Slimme technologie, die u helpt om de openbare veiligheid te waarborgen. En om escalatie vóór te zijn.

Wanneer: donderdag 30 juni
Hoe laat: 10.00 tot 14.00 uur
Waar: VCS in Waalwijk, Havenweg 28
In een smart city werken handhavers effectiever

Programma inspiratiemiddag

Ons incidentmanagementsysteem CoppWeb is te vinden in de grotere meldkamers van Nederland, al dan niet met mobiele devices (TikIn). Tijdens de inspiratiemiddag ziet u CoppWeb en TikIn in werking. Ook hoort u de ervaringen van gebruikers.

  • 12.00 uur – Ontvangst
  • 12.30 uur – Gezamenlijke lunch
  • 13.30 uur – Presentatie VCS, ervaringen delen
  • 15.30 uur – Borrel
  • 16.30 uur – Afsluiting

Direct aanmelden

Kom naar de inspiratiemiddag over CoppWeb en TikIn. De presentatie is in handen van Carel ten Horn van VCS. De middag biedt volop ruimte om ervaringen uit te wisselen. Voor vragen neemt u contact op met Carel via e-mail carel.ten.horn@vcsobservation.com of bel 0416 54 10 10.

Naam(Vereist)

Waarom CoppWeb en TikIn?

Het cameratoezicht in veel gemeenten wordt nog te sterk geleid door incidenten. Verbanden blijven te vaak onopgemerkt. En de resultaten zijn afhankelijk van de kunde van de individuele observant.

CoppWeb stelt observanten in staat om naast het uitkijken, terugkijken en beheren van camerabeelden ook incidenten te registreren – in één softwarepakket. De app TikIn verbindt handhavers op straat met de meldkamer. Zij zijn direct aan te sturen en maken in het veld op dezelfde manier incidenten aan als met CoppWeb.

Informatiegestuurd werken

CoppWeb verzamelt data en filtert er informatie uit. Waardevolle kennis, die veiligheidsdiensten in staat stelt om informatiegestuurd te werken: de data wordt vertaald naar gerichte acties voor observanten.

Daarnaast voorziet CoppWeb u van rapportages en stuurinformatie voor een effectief veiligheidsbeleid.

Belangrijk om te weten, CoppWeb:

– analyseert data, wijst risicogebieden aan en geeft uitkijkopdrachten.
– is compatibel met elk videomanagementsysteem.
– is ontwikkeld in samenwerking met politie en gemeenten.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.