CameraAbonnement

24/7 verzekerd van een perfect functionerend camerasysteem

Voor veel organisaties is ingebruikname van een cameranetwerk een omvangrijk en complex meerjaren-investeringsproject. CameraAbonnement van VCS Observation is een beheersbaar lichtgewicht alternatief. Beschouw CameraAbonnement als ‘Camera-as-a-Service’. U blijft in control en minimaliseert de risico’s.
CameraAbonnement logo
CameraAbonnement 2

Hoe werkt het?

Met CameraAbonnement beschikt uw organisatie over een complete camera-infrastructuur. Hiervoor betaalt u maandelijks een vast bedrag. Bij die prijs zit alles inbegrepen: plaatsing en installatie, inrichten meldkamer, hardware, softwarelicentie, infrastructuur, service, preventief en correctief onderhoud, reparaties, technische updates, verzekering én afschrijvingskosten. Voor vaste en/of mobiele camera’s.

Daarom CameraAbonnement

• U betaalt een vast bedrag per maand. Zo blijven de kosten budgeteerbaar en kunt u het cameratoezicht passend maken in de meerjarenbegroting.
• Wij nemen u alle risico’s uit handen en ontzorgen u volledig. Van installatie en onderhoud tot beheer en service.
• U heeft de zekerheid over operationele performance, hierover maken we duidelijke afspraken in ons SLA. VCS monitort uw systemen live en levert direct eerste-, tweede- en derdelijnssupport.
• Onze ethical hacker borgt de cybersecurity van uw camerasysteem. En met automatische technische updates zijn uw camera’s altijd up-to-date.
• Kies voor een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring, een landelijk servicenetwerk en een eigen Network Operating Center (NOC).

In samenwerking met uw organisatie

Hoewel VCS u alle werkzaamheden uit handen neemt, doen we dat in goed overleg. Via periodiek overleg met uw projectmanagementteam houden we u op de hoogte. U krijgt één vast aanspreekpunt vanuit ons Network Operating Center. Ook kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk.
CameraAbonnement 3

Vloeiende overgang

Heeft u nog een camerasysteem met een langer lopende afschrijftermijn? VCS Observation zorgt voor een vloeiende overgang. VCS neemt de bestaande camera’s over en betaalt u de afschrijvingskosten. Na afloop van de termijn vervangt VCS de camera’s. Investeringen in eerder aangekochte camera’s blijven van waarde. Een deel van de camera’s vervangen? Ook dat is mogelijk.

Voor uw organisatie

Op maat samen te stellen

CameraAbonnement is volledig op uw specifieke behoefte samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld alleen ontzorgd worden op het gebied van uw camera-infrastructuur en zelf de regie houden over uw meldkamer? Dat kan.

Wij nemen het risico

VCS staat in voor een optimale performance van uw camerasysteem. Wij leveren 24/7 proactieve monitoring vanuit ons Network Operating Center. Er is geen investering benodigd en u kunt elk moment opzeggen.

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat VCS kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met Carel ten Horn via e-mail of bel 0416 54 10 10.

Vraag een presentatie aan

Vraag kosteloos een presentatie aan voor uw organisatie. Deze duurt ongeveer een uur en is volledig vrijblijvend. Neem contact op met VCS via e-mail of telefoonnummer 0416 54 10 10.