Tik-In - Digitaal handhaven

Terug naar overzicht volgende expertise vorige expertise
Tik-in - Het nieuwe handhaven

06-02_reactie-start

In Nederland zijn er veel regels waar men zich aan moet houden. Om de gemeente veilig en leefbaar te houden controleert de gemeente hierop middels de inzet van handhavers. Handhaver zijn is een vak waar men trots op moet zijn! Vanuit de praktijk ontwikkeld VCS software die bijdraagt om het vak handhaven op een hoger niveau te tillen.

We doen dit door:

  • Processen vereenvoudigen en automatiseren
  • Kennisniveau vergroten en op peil houden
  • Uniforme werkprocessen (multidisciplinaire aanpak)
  • Informatiegestuurd handhaven

Met Tik-In kunt u digitaal en geautomatiseerd handhaven zodat snel, makkelijk en slim feiten worden geregistreerd. Hierdoor zal er minder tijd benodigd zijn voor administratieve zaken, waardoor de handhavers zichtbaar zijn op straat wat de leefbaarheid en veiligheid vergroot binnen de gemeente. Daarnaast zullen de administratieve kosten op kantoor afnemen door het automatisch genereren van bestuurlijke brieven en met de duidelijke management informatie wordt inzichtelijk gemaakt wat er zich op straat afspeelt. De applicatie zorgt er dus voor dat de juiste informatie bij de juiste persoon is en biedt ook nog een alarmfunctie en een apps-generator. Tik-In doet dit allemaal geheel conform de Bestuurlijke Straf Beschikking met Mulderfeiten, Gemeentelijk APV en waarschuwingen.

Naast een zelflerend systeem is het ook belangrijk dat de kennis van de handhavers up-to-date blijft. Met onze e-learning software kunnen de medewerkers op een leuke manier bijgeschoold worden, wat op zijn beurt de kwaliteit weer verbeterd.

Terug naar overzicht volgende expertise vorige expertise

Contact met VCS


0416 541 010

Wij werken samen aan veiligheid met:
Rijksmuseum
BP
catharina-ziekenhuis
NS
Politie Antwerpen
prorail
Q8
Rabobank
1024px-SWIFT.svg
Logo-Gemeente-Amsterdam