310 Winkel App

Terug naar overzicht volgende expertise vorige expertise
310 winkel app is on-the-go bruikbaar

310 winkel app is on-the-go bruikbaar

De 310 Winkel App is een gebruiksvriendelijk online portaal voor ondernemers, wanneer zij benadeelde zijn van een winkeldiefstal waarbij een of meerdere verdachten op heterdaad zijn aangehouden. Deze app is specifiek ontwikkeld voor ondernemers en beveiligers van het winkelgebied Rotterdam Centrum. Vanwege het succes werd deze manier van werken verder uitgerold over de Rotterdamse winkelcentra Zuidplein, Alexandrium, Keizerswaard, Hesseplaats en Boulevard-Zuid. Daarnaast wordt een landelijke uitrol in samenwerking met het Openbaar Ministerie en het Ministerie voor Veiligheid & Justitie voorbereid.

310 winkel.nl is bereikbaar via internet of via de browser van alle smartphones.

Tegelijk met het doen van een online strafrechtelijke aangifte kan men vervolghandelingen verrichten met betrekking tot de verdachte van winkeldiefstal, namelijk:

• Het geven van een waarschuwing collectieve winkelontzegging, of;

• Het uitreiken van een collectieve winkelontzegging;

• Schade (€181,=) verhalen door middel van de aansprakelijkheidsstelling via de Service Organisatie Directe Aansprakelijkheid (SODA);

• Aangifte doen van huisvredebreuk.

De 310 App zorgt ervoor dat er op een duidelijke en eenvoudige manier afhandeling van de winkeldiefstal kan worden verricht. Door de gebruiksvriendelijke wijze van aangifte doen, bespaart men tijd. Ondernemers kunnen dus weer doen wat de graag doen: ondernemen. Daarnaast zijn beveiligers sneller terug op hun plek en dus efficiënter inzetbaar. Door duidelijke “invulvelden” en slimme hulpfuncties is het resultaat duidelijk leesbaar, raakt het niet verloren door rechtstreekse verzending (als Pdf) naar lokale Politie en SODA. Seponeringen nemen hierdoor drastisch af en aangiftebereidheid wordt door deze manier van werken enorm vergroot.

Terug naar overzicht volgende expertise vorige expertise

Contact met VCS


0416 541 010

Wij werken samen aan veiligheid met:
Rijksmuseum
BP
catharina-ziekenhuis
NS
Politie Antwerpen
prorail
Q8
Rabobank
1024px-SWIFT.svg
Logo-Gemeente-Amsterdam