WaakSamen genomineerd voor Social Innovation Award

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel
Met WaakSamen maak je zonder enige voorkennis een accurate melding.

WaakSamen

dinsdag 14 juni 2016

Met trots mogen wij u mededelen dat de door VCS ontwikkelde app WaakSamen in combinatie met Whatsapp Netwerk Tilburg is genomineerd voor de Social Innovation Award 2016. Door de naadloze aansluiting en nauwe samenwerking tussen deze twee inzendingen zullen zij samen de wedstrijd in gaan. Naast dit project zijn er nog een drietal projecten genomineerd, allemaal gericht op sociale innovatie.

Deze Award maakt onderdeel uit van de European Social Innovation Week 2016 (ESIW) in Tilburg, in deze week staan inspirerende sessies, prikkelende ontmoetingen en samenwerken aan sociale innovaties centraal. Bij ESIW gaat het om kennis delen, ervaringen uitwisselen en tot nieuwe plannen komen.

Over de Social Innovation Award:

" Jaarlijks kennen wij aan organisaties en initiatieven, die een toonbeeld van succesvolle ‘social innovation’ zijn, een award toe: De Social Innovation Award. Deze Award reiken we inmiddels voor de zesde keer uit. Een vakkundige jury (met een diverse samenstelling uit bedrijfsleven, overheid en onderwijs) zal de inzendingen beoordelen."

Via: http://www.esiw.nl/award/

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel

Contact met VCS


0416 541 010

Wij werken samen aan veiligheid met:
Rijksmuseum
BP
catharina-ziekenhuis
NS
Politie Antwerpen
prorail
Q8
Rabobank
1024px-SWIFT.svg
Logo-Gemeente-Amsterdam