VCS Observation woont Zorg & ICT -beurs bij

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel
Patient observatie systeem

Patient observatie systeem

donderdag 3 maart 2016

Aankomende april (5 t/m 7) opent de jaarbeurs Utrecht zijn deuren voor de vakbeurs Zorg & ICT. VCS Observation zal hier aanwezig zijn om haar patiënt observatie systeem te tonen aan de massa. Met meer dan 5000 bezoekers is dit bij uitstek de plaats om ons systeem te presenteren, kom dus gerust langs voor een kijkje!

"Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg."

Patiëntobservatiesysteem
De oplossingsgerichte videotechnieken van VCS ondersteunen verplegend personeel en zorgen voor meer grip op de patiënt en het excelleren binnen kritische zorg. Door intensieve samenwerking met zorginstellingen realiseren hebben we oplossingen, gewenste aanpassingen en uitbreidingen gerealiseerd die we direct in de praktijk kunnen toepassen.

Klik hier voor de volledige pagina.

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel
Wij werken samen aan veiligheid met:
rijksmuseum
bp
catharina-ziekenhuis
ns
politie antwerpen
prorail
q8
rabobank
1024px-swift.svg
logo-gemeente-amsterdam