ESIW: awards voor VCS

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel
Het WaakSamen/Buurt WhatsApp-Programma team

Het WaakSamen Buurt WhatsApp-team

De publieksprijs en runner-up award voor WaakSamen/Buurt WhatsApp Tilburg

De publieksprijs en runner-up award

woensdag 5 oktober 2016

Eind september vond de European Social Innovation Week plaats. ESIW gaat over kennis delen, ervaringen uitwisselen en samenwerkingsverbanden vinden.

Het doel: nieuwe producten voor bedrijfsleven, overheid, onderwijs en wetenschap. Een van de onderdelen van deze week was de uitreiking van de European Social Innovation Award 2016.

Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties en initiatieven die een toonbeeld van succesvolle Social Innovation zijn.

WaakSamen van VCS Observation was samen met het succesvolle buurt-WhatsAppprogramma van de Gemeente Tilburg één van de vijf genomineerden.

WaakSamen ondersteunt bestaande buurt-WhatsAppgroepen bij het maken van een snelle melding met een duidelijk en bruikbaar signalement.

WaakSamen is een gratis app en werd ontwikkeld samen met de Gemeente Tilburg. Het wordt ondersteund door zowel de politie als door Meld Misdaad Anoniem.

Tijdens de uitreiking in de Tilburgse Spoorzone werd het samenwerkingsverband VSC Observation/Gemeente Tilburg niet alleen met de Publieksprijs, maar ook met de Runner Up Award bekroond.

Een stimulans om WaakSamen in combinatie met Buurt WhatsApp in heel Nederland te gaan inzetten!

Terug naar overzicht volgend artikel vorig artikel

Contact met VCS


0416 541 010

Wij werken samen aan veiligheid met:
Rijksmuseum
BP
catharina-ziekenhuis
NS
Politie Antwerpen
prorail
Q8
Logo-Gemeente-Amsterdam